Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Dating kan være sjovt og spændende, men det kan også være benhårdt og svært. Ikke desto mindre findes der et par fifs og insiders, der kan gøre det hele lidt nemmere. Vi har samlet en lille håndfuld til dig.

Dating-junglen er grøn, blomstrende og frodig, men den kan også være brutal. Derfor er der altså ikke noget at sige til, hvis du har brug for lidt hjælp. Læs med her og få tre tips til at gøre kærligheden nemmere.

1. Elsk dig selv først

Der er rigtig mange gode grunde til at praktisere en smule selvkærlighed, inden du kaster dig ud i datingen. Du kender sikkert ordsproget, “du kan ikke elske nogen, hvis ikke du elsker dig selv”, og det har altså noget på sig – i hvert fald bliver det meget nemmere.

Når du værdsætter, støtter og bekræfter dig selv, har du nemlig ikke så stort behov for, at andre skal gøre det. På den måde kan du bare date, fordi det er sjovt, og fordi du har lyst, men ikke fordi at du har brug for nogen.

Det er en meget tiltrækkende energi, der hurtigt kan føre til, at du møder nogen. For lidt ironisk er det ofte sådan, det virker. Omvendt er “klæbende”, eller måske ligefrem desperate dates, sjældent nogle, man har lyst til at møde igen.

2. Afvisninger er ok

Det er helt primalt, at vi mennesker ikke kan lide afvisninger. I gamle dage kunne en afvisning jo betyde, at vi blev udstødt fra flokken, og det var en direkte trussel for vores overlevelse. Derfor er der heller ikke noget at sige til, at du gerne vil gøre alt, hvad du kan for at undgå at blive afvist i dag.

Det er desværre bare svært at undgå, især når det gælder kærlighed. Det bedste du kan gøre er derfor at øve dig i at tænke, at afvisninger er ok. Du behøver ikke at tage afvisninger personligt. De behøver nemlig ikke at betyde meget mere, end at det bare ikke lige var jer to, der var skabt for hinanden. Og det er faktisk ret fin information at have, for så kan du søge videre efter den rette.

3. Find en dating-side, der passer til dig

I dag findes der tonsvis og atter tonsvis af sider til dating. Det betyder, at du kan finde et site eller en app, der passer lige præcis til dig. Jo bedre siden matcher dig og dit behov, jo nemmere vil det også være at finde gode matches. Så hvad end du er til romantik, flirt eller måske frække aftaler som dogging eller lignende, er det altså en god idé at finde en side, der er skræddersyet til dit behov.