Vælg en side

Skønhedspleje til mænd

Den moderne mand plejer sig selv og sin krop. Skønhdesbranchen har fået øjnene op for dette, og overgår konstant hinanden i at lancere det ene mere revolutionerende produkt en det andet. I mange år har det været skønhedsprodukter til kvinder, der har været i fokus, men nu er mændende ved at få fat, og står ikke tilbage for kvinderne, når det gælder skønhedspleje.

Skægpleje guide og produkter

De senere år er skægget virkelig kommet frem i gadebilledet igen – for kort tid siden var det som oftest ældre mænd eller politibetjene, der havde skæg. I dag er det de unge mænd med skæg, der fylder mest. Her på siden finder alt til at passe og pleje dit skæg – både guides og produkter. Der kommer hele tiden nye produkter til skægpleje – se dem her.

Hudpleje til mænd

Vi mænd vil gerne se velplejede og godt ud – men det må samtidig ikke se for “svanset” ud. Derfor kan du nu læse disse guides, som giver dig gode råd om de ting, vi måske ikke lige har lyst til at spørge om i Matas, hos vennerne eller kæresten. Her kan du i ro og mag læse gode råd om intimbarbering, problemer med svedlugt, problemer med hårtab m.m. Du kan bruge oversigten her – klik på emnet du gerne vil vide mere om: