7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne mail@ungetilbud.dk
Vælg en side

Uanset anledningen er det altid skønt at få lavet dine negle på en flot og professionel måde, så de ser flotte ud og holder i noget tid. Hvadenten du er til pyntede negle eller simple negle, så skal kvaliteten være i top og servicen være god. Derfor bør du kigge på akrylnegle hvor du kan få lavet kvalitets akryl negle i Vejle hos Nye Negle. Her kan du selv fælge farver, pynt og sten, og med ro vide at du er i gode hænder. Kvaliteten er nemlig i top, og medarbejderne er gode til deres håndværk og meget venlige. Læs med her hvor du får en kort præsentation til hvad akryl negle er.

Hvad er akryl negle?

Akryl negle er lavet af naturnegl som er blevet forstærket/forlænget med akryl. De er cirka otte gange stærkere end naturlige negle, og lægges oven på din egen naturnegl. Derfor kan akryl negle lavet meget tynd og stadig holde længe, da styrken bevares over tid.

Hvorfor bør jeg få akryl negle?

Akryl negle sættes på din naturnegl, og kan enten vælges som en forlængelse af din naturnegl eller som en forstærkning af din negl. Akryl negle beskytter din egen naturnegl, og giver samtidig et flot og feminint udseende til din hånd.

Kan jeg selv fjerne mine akryl negle igen?

Du kan selv vælge at tage dem af da akryl negle kan opløses i acetone. Du kan også få det gjort af en professionel, særligt hvis du den mindste tvivl om hvordan du bør gøre det, så du ikke skader din egen naturnegl.

Hvad er CND?

CND er førende på verdensplan inden for negle produkter. De anveender den nyeste teknologi og deres produkter er allergivenlige. Materialet er af bedste kvalitet, og derfor er akryl negle fra CND af bedre holdbarhed og bedre for dine naturnegle.

Hvordan laver man akryl negle?

Akryl negle til forlængelser og forstærkninger laves af væske og pulver, som blandes på en pensel. Når først væsken og pulveret kommer i kontakt får hærdnings processen i gang, så de hurtig efter påsættelse vil se og føles færdige. Det kan tage op til 24 timer før akryl negle er færdig hærdede, så du bør være forsigtig med dem i det første døgn.

Hos Nye Negle tilbydes den bedste service, flot håndværk og et stort udvalg af akryl negle. Gå derfor ind på akrylnegle og læs mere om dine muligheder, eller bestil en tid allerede i dag.